martin09 1 Nahlásit příspěvěk Odesláno October 19, 2019 Zdravím, měl bych na vás takový dotaz. Sezóna maturitních plesů začíná a já přemýšlím, co hodit na sebe a dostal jsem takový nápad,ale nevím jestli bych v tom nevypadal jak klaun nebo nějaký pošuk. Oblek o kterém se tu bavím se skládá z vínového saka,klasických černých kalhot,bílé košile,motýlka a černých polobotek (přikladám foto,jak by to asi vypadalo). Předem děkuju moc za rady ! Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatní stránky
Martin K. 15 Nahlásit příspěvěk Odesláno October 21, 2019 Působí to na mě trochu číšnicky. Pokud bych šel do smokingu s kontrastním sakem, tak bych ho chtěl ideálně ze sametu a ne ze stejného materiálu, jako kalhoty. To sako na fotce by si mj. zasloužilo širší klopy. 1 martin09 reacted to this Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatní stránky
Staník Kolařík 1 Nahlásit příspěvěk Odesláno October 21, 2019 tohle bylo v módě někdy kolem roku 1994 Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatní stránky
martin09 1 Nahlásit příspěvěk Odesláno October 25, 2019 Díky za reakce,nakonec jsem zvolil úplně něco jiného a to kompletně modrý slim fit oblek. Ještě jednou díky za rady a ať se daří ! 1 Staník Kolařík reacted to this Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatní stránky
Vejny 2 Nahlásit příspěvěk Odesláno October 25, 2019 Snad to není úplně oftopic, ale v souvislosti s touhle barevnou kombinací jsem si vzpomněl na jednu - zřejmě katalogovou/magazínovou - kresbu někdy ze 30. let. Vždycky mi tahle barevná kombinace přišla zajímavá, ale taky bych volil spíš samet, jako píše Martin, a ideálně i kalhoty s trochu vyšším pasem. V tomhle se člověk musí vážně cítit sebejistě, jinak to nikdy nebude vypadat úplně ono. Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatní stránky