Pitrs 2 Nahlásit příspěvěk Odesláno December 22, 2015 Nějaký tip na obyčejné úpravy sak a kalhot v Praze - krácení, vyštíhlení apod. za rozumnou cenu? Díky Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatní stránky
Pitrs 2 Nahlásit příspěvěk Odesláno December 24, 2015 Máte někdo zkušenosti z krejčovství TaBoAnSe na Proseku? Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatní stránky
Mcmartini 0 Nahlásit příspěvěk Odesláno December 26, 2015 Nechal som si tam upraviť džíny, pár chinos a skrátil dĺžku košele. U mňa bolo všetko v poriadku. Hodnotím kladne. Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatní stránky
Thuul1458575478 0 Nahlásit příspěvěk Odesláno December 27, 2015 Z vlastni zkusenosti mohu doporučit http://www.gabrielakarlova.cz/ Nechal jsem si dělat několik košil a naprostá spokojenost. Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatní stránky
Pitrs 2 Nahlásit příspěvěk Odesláno January 7, 2016 Tak jsem zasel do krejčovství TaBoAnSe na Proseku, zkrácení a vyslimovani 4 kosil, vyslimovani, zkrácení rukavu u saka vč zuzeni rukavu dohromady za 4 litry je docela dost, no uvidíme, poreferuju výsledek. Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatní stránky
Heymi 0 Nahlásit příspěvěk Odesláno February 22, 2016 Tak jak to dopadlo? Potřebuji vyštíhlit 2-3 saka a Prosek mám na dohled... Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatní stránky
Pitrs 2 Nahlásit příspěvěk Odesláno February 24, 2016 Asi jako všude musíš vědět co vlastně chceš, jak hodně atd. Pokud víš, tak potom můžu jen doporučit. Klidně udělají i zkoušku navíc, když si člověk není stoprocentně jistý jak hodně zkrátit apod. Ceník mají na netu ale jsou schopni ti říct dopředu kolik to bude stát. Já jednal s Annou Šhevchenko (švadlena) a vše v pohodě, už jsem tam nechal přes 6000 za úpravy (celkové zmenšení velikosti a vyštíhlení saka 2000 / zkrácení+vyslimování košile 500 / chinos zúžení,zkrácení,vyštíhlení a snížení sedu 1000) Nevýhoda - nejsou tam společně krejčová a švadlena. Výhoda je, že udšlají i složité úpravy, na které jiní kašlou (podle ní tedy) za levno. Plánuji tam nechat zkrátit pár kravat, upravit nějaký saka a zkrátit košile. Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatní stránky
Ladislavv 1 Nahlásit příspěvěk Odesláno May 11, 2017 Já mám skvělé zkušenosti s krejčovstvím Studio Springer. Jsou v Praze a Prostějově. Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatní stránky
Kvaapa 0 Nahlásit příspěvěk Odesláno February 10, 2018 V 11. 5. 2017 at 9:09, Ladislavv napsal: Já mám skvělé zkušenosti s krejčovstvím Studio Springer. Jsou v Praze a Prostějově. Zdravím. Škoda že nejsou v Brně Ale dívám se na jejich webovky, a mají tam psané, že jezdí i k zákazníkovi domů...a mají tam psané zdarma pro určená města a je tam i Brno. U tebe byli také nebo jsi byl ty u nich? Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatní stránky
Ladislavv 1 Nahlásit příspěvěk Odesláno February 23, 2018 V 10. 2. 2018 at 14:43, Kvaapa napsal: Zdravím. Škoda že nejsou v Brně Ale dívám se na jejich webovky, a mají tam psané, že jezdí i k zákazníkovi domů...a mají tam psané zdarma pro určená města a je tam i Brno. U tebe byli také nebo jsi byl ty u nich? No oni takle jezdí I ke mě domů jezdili Poprvé jsem ale byl já u nich se domluvit. Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatní stránky
Kvaapa 0 Nahlásit příspěvěk Odesláno March 8, 2018 V 23. 2. 2018 at 9:25, Ladislavv napsal: No oni takle jezdí I ke mě domů jezdili Poprvé jsem ale byl já u nich se domluvit. Joo? Tak to bych mohl takle udělat. Poprvé bych k nim určitě zajel, abych věděl. Tak díky za odpověd. Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatní stránky